Pàgines

25 de juny del 2013

Fins aviat Pingüins!

Hola famílies!

 

 En primer lloc, moltíssimes gràcies per la vostra assistència al festival de final de curs de divendres a la tarda!  Va ser tot un èxit! Esperam que gaudíssiu molt de les nostres dues actuacions, ja que les havíem preparat amb molta il·lusió. 

Volem compartir amb tots vosaltres algunes fotos d'aquesta estona tan agradable:

 A més, us mostram un fragment del moment de la cerimònia:


No podem oblidar agraïr a la nostra APIMA la seva dedicació per fer possible aquest festival! Moltíssimes gràcies, el resultat va ser immillorable! Ara sí, arribat aquest moment i un pic acabat el curs, és inevitable fer la vista enrere i pensar en tots els moments i experiències viscudes durant aquests dos darrers cursos...


Sembla que ja és molt lluny aquell setembre de 2011, en què estàvem molt emocionats per ja no ser els petits d'infantil! I per l'arribada d'una mestra nova a l'escola, que seria la nostra tutora durant dos anys... No podem evitar somriure i estar molt satisfetes de tota la feina feta, de tot allò que hem après, del que hem crescut plegats... I ara ja ens hem graduat i passem a primària! Però primer, ens mereixem descansar i agafar forces per començar amb moltes ganes el nou curs. Una vegada més us donam les gràcies per tot.


 Que passeu unes molt bones vacances d'estiu! 


 Us estima molt na Conchi, tutora de la classe dels Pingüins de 5 anys.

20 de juny del 2013

GRADUACIÓ I BALL FI DE CURS.

Estimades famílies,

Us recordam que demà divendres, 21 de juny, a les 19h es du a terme el festival i la cerimònia de graduació d'infantil i primària al pati del CEIP Can Cantó. ÉS MOLT IMPORTANT LA VOSTRA ASSISTÈNCIA. Per fer el nostre ball, el Twist, ho farem en PARELLES; si algú no pot venir (malaltia o imprevist) ha d'avisar demà dematí, per no rompre les parelles que hem format. Per favor!


Ens trobarem a les 18,40h tots a la nostra classe, ja vestits de casa amb:


• Nenes: falda que us hem entregat, camiseta negra i sabates/sandalies negres. ◦ Pentinat: cabells “sueltos” o “coleta” o “trenza” baixa. Llaç fermat a mena de diamedema o turbant.

• Nens: xaleco que us hem entregat, corbata groga, camiseta negra, vaqueros i sabates/sandalies negres. ◦ Pentinat: cabells amb gomina, enrere o pinxos.



Esperam la vostra col·laboració!

Serà un dia molt especial per a tots i totes!

Moltes gràcies, Conchi, tutora 5 anys.

Quadernet Julian de lletres.

Hola famílies!

 Julian ens ha exposat el quadernet "Les lletres de la meva vida amb molta il·lusió. Aquí teniu algunes fotos del moment de l'exposició:


Amb el quadernet de Julian, que ens ha exposat les seves feinetes envers les lletres, donam per acabada l'activitat. Igual que el quadernet de números, tots i totes heu participat.


Moltes gràcies per compartir amb nosaltres aquesta experiència, ha estat tot un èxit!


Conchi, tutora de la classe dels Pingüins de 5 anys.

Aniversari infants estiu.

Hola famílies!
Com, ja sabeu, dimarts vàrem dur a terme l'aniversari de tots els infants que fan anys durant l'estiu.
Aquí us mostram algunes fotos del moment:



Ho vàrem passar molt bé!
Moltes gràcies per la vosatra col·laboració.
Conchi, tutora de 5 anys.

17 de juny del 2013

Darrera setmana.

Hola famílies!

Hem arribat a la darrera setmana del curs.

Us recordam els esdeveniments que tenim prevists:

 - Dimarts 18: Aniversari Col·lectiu de tots els infants que fan anys durant els mesos d'estiu.



 - Dimecres 19: Excursió a Formentera. Ens veim directament al Port a les 9:45h.

>Què dur dins la motxilla? Entrepà per esmorzar al matí i suc, aigua congelada, entrepà per dinar, galletes per esmorzar a la tarda i suc, 1 Tovallola de platja, 1 camiseta de recanci.

>Què hem de dur posat? Camiseta de la classe, gorra, banyador, xancles, crema (protecció total).

 >Què durem les mestres? Crema solar amb protecció total (que reposarem durant tota la jornada), sombrilles, gelera amb aigua (per si algú es queda sense a la seva botella), tovalloletes humides, mocadors i botiquí de primers auxilis.




 - Dijous 20: Tallers d'aigua. Venir amb el banyador posat abaix.

 - Divendres 21:

> Matí: festa final amb sorpreses.

> Tarda: 19h Festival Fi de curs, amb graduació dels Pingüins i ball. Es farà entrega d'orles i diplomes... És molt important la vostra assistència!!!



A més, tots els cursos faran el ball de fi de curs. Per fer el nostre ball, el Twist, és necessari venir vestits amb:

-Nenes: falda que us hem entregat, camiseta negra i sabates/sandalies negres. Pentinat: cabells “sueltos” o “coleta” o “trenza” baixa.

-Nens: xaleco que us hem entregat, camiseta negra, vaqueros i sabates/sandalies negres. Pentinat: cabells amb gomina, enrere o pinxos.


Esperam la vostra col·laboració!

Moltes gràcies, Conchi, tutora 5 anys.

10 de juny del 2013

Final Projecte Artística Joan Miró.

Hola famílies!

Donam per acabat el projecte d'educació artística que hem duit a terme durant tot aquest curs. Com sabeu i heu pogut anar veient al nostre Bloc, hem après molt sobre la vida de l'artista Joan Miró, a través d'un conte i diversos llibres. A més, hem conegut moltes de les seves obres pictòriques i escultòriques, treballant-les i reflexionant setmanalment a classe; fins i tot fent-les nosaltres mateixos!
Avui hem tengut portes obertes i heu pogut gaudir de l'exposició al nostre passadís.

Pels qui no heu pogut venir, us mostram aquí algunes fotos:


I també aprofitam per mostrar-vos les fotos del procés de la darrera obra que vàrem elaborar, l'escultura de fang inspirada amb els elements i colors de Joan Miró:


Moltes gràcies per la vostra participació!!
Ha estat tot un èxit!

Salutacions,
Conchi, tutora de la classe dels Pingüins de 5 anys.

9 de juny del 2013

Alguns vídeos: sumes, primavera i música.

Hola famílies!


 Us mostram alguns dels vídeos que ens ha ajudat a editar na Rosa, a mena de resum d'algunes de les activitats que hem duit a terme darrerament a classe:

 - La màquina de les sumes:

 - La primavera:


 - Una sessió de música:
  Salutacions i fins demà,


 Conchi, tutora de la classe dels Pingüins de 5 anys.

Flower PoweR!


Hola families! 

Com ja sabeu, divendres  vàrem celebrar una festa Flower Power al pati d'infantil per celebrar l'arribada del bon temps i, sobretot, per dedicar un dia a les nostres dues mestres en pràctiques  (Rosa i Amanda) que finalitzaven el seu període amb nosaltres. 

Va ser un dia molt divertit i emocionant:
Primerament nosaltres, els Pingüins, vàrem ambientar el pati per a la festa. 
Llavors, tots ens vàrem pintar la cara i ens posàrem els complements que havíem preparat per l'ocasió en els tallers el passat dimarts (signes de la pau i flors). 
Finalment, entre tots, vàrem preparar les taules amb tot el menjar que ens havien aportat les families. 

Un pic fet això, sortirem al pati i començàrem la festa! Varem menjar moltes coses bones i jugàrem i ballàrem amb cançons dels anys 60, 70 i 80. Va ser molt divertit!

Per finalitzar la festa vàrem voler fer un petit "homenatge" a Amanda i Rosa i els vam regalar un quadern fet entre tots amb dibuixos.

Des d'aquí també volem dedicar un petit espai a les nostres practicants, en especial a na Rosa, que ha estat qui ha compartit tots aquests mesos amb nosaltres.

Des del primer moment no hem volgut ensenyar-li res, ja que tots sabem que encara ens queda molt per aprendre; però l'hem volgut fer partícip de la vida dins la nostra classe, de tots els somriures que compartim, de les alegries, aprenentatges i esforços que formen part del nostre dia a dia.

Quasi sense adonar-nos, dins la classe dels Pingüins ha passat a haver-hi dues mestres que han complert les mateixes funcions i han caminat plegades cap els mateixos objectius.

Ha estat una experiència molt enriquidora per tots, grans i petits i només podem tenir paraules d'agraïment i mostres d'estimació cap a na Rosa que amb la seva paciència, bon humor, tranquil·litat i el seu somriure sempre a la cara ha fet que tots l'estimem molt. Tant que alguns de nosaltres ens vàrem emocionar de manera inesperada en el moment simbòlic de l'adéu!

Tot i que aquestes paraules semblin d'acomiadament, no us preocupeu! Durant aquestes dues setmanes na Rosa continuarà venint molts dies per ajudar-nos a dur a terme diferents tasques. 

Aquí us deixam les fotos que férem durant la festa; estàvem tots molt guapos, no trobau?


Salutacions!


Conchi, tutora de la classe dels Pingüins de 5 anys.

5 de juny del 2013

Els números de la vida de na Rosa i final del nostre Quadernet.

Hola famílies!

 Avui la protagonista del Racó dels Números ha estat na Rosa. Tots volíem que ella també realitzés el quadernet i la veritat és que ho ha fet de meravella i amb molta il·lusió. L'hem pogut conèixer un poquet més i ens ha encantat la seva gran feina!

 Aquí us deixam algunes fotos del moment:


 Així, donam per ACABAT el nostre Quadernet "Els números de la meva vida".

Els 25 infants, na Conchi i na Rosa l'hem realitzat i des d'aquí volem aprofitar per agrair-vos a tots la bona feina i la gran participació en aquesta activitat entre l'escola i la família. Els infants estan molt contents i els encanta mirar el Quadernet el temps de Biblioteca l'aula.

Com a tutora estic molt orgullosa i ben agraïda, ja que és una activitat molt enriquidora per a tots, que acompanyarà els infants a la biblioteca d'aula al llarg del seu pas per l'escola, juntament amb el Quadernet Viatger que vàrem realitzar tots junts l'any passat (i el Quadernet de les lletres que estem ben a punt d'acabar).

 Si alguna família està interessada en veure el quadernet físicament, ho pot fer durant aquest mes de Juny (me'l podeu demanar i el podreu veure complet a casa amb tranquil·litat).

Ja sabeu que si ho voleu veure en format digital, ho podeu fer a través de l'etiqueta: "Quadernet Números" de la dreta del nostre Bloc, allà on trobareu les 26 entrades que hem fet durant el curs envers aquesta activitat, amb les fotos de tots i totes.

 Enhorabona i una vegada més, moltes gràcies per la vostra col·laboració!!


 Conchi, tutora de la classe dels Pingüins de 5 anys.

Video - resum Natació Pingüins Maig 2013 i més fotos!



Hola famílies!

Aquesta setmana, com ja sabeu, no hem anat a la piscina. Tot i així, hem recordat bons moments de tot el que hem gaudit a la piscina.

Hem elaborat un muntatge d'alguns vídeos, així podeu veure què bé nedam els Pingüins! Què pensau?

A més, us adjuntam les fotos que ens han arribat d'altres càmares:



Esperam que us agradi.

Salutacions i gràcies per tot.

Conchi, tutora de la classe de 5 anys.

4 de juny del 2013

Les lletres de la vida de Jairo.

Hola famílies!

Avui, el protagonista del racó de les lletres ha estat en Jairo. Ha gaudit molt de poder mostrar i exposar la feina feta a casa, amb l'ajuda de la seva mare. Ens ha mostrat què bé sap escriure i retallar.

A més, ens ha agradat molt la roda de lletres de l'abecedari que ha aferrat, com al concurs de "Pasapalabra".

Aquí teniu algunes fotos del moment:

Moltes gràcies per la vostra participació,


Salutacions,

Conchi, tutora de la classe dels Pingüins de 5 anys.

Resum Acampada 2013 Pingüins i Dofins CEIP Can Cantó



Hola famílies!

Aquí teniu un resum de l'acampada, que ens ha ajudat a fer na Rosa.

Esperam que en gaudiu en família!
Salutacions,

Conchi, tutora de la classe dels Pingüins de 5 anys.

2 de juny del 2013

Teatre al Club Diario Ibiza.

Hola famílies!

Com ja sabeu, el passat divendres vàrem anar al Club Diario Ibiza a veure quatre musicals de l'alumnat de segon curs del Grau d'Educació Infantil de la UIB:
 - Una obra musical "Los Juguetes", Companyia TIC-TAC.
- A l'estiu... Tot ésser viu!, Companyia de Teatre Formiguetes fredoliques.
- L'eruga de 3, 2, 1, acció!
- "Va de monstres", de la companyia Son de somnis.

 Aquí teniu un resum de fotos del moment:



Des d'aquí, volem agrair als alumnes i professors de la Seu d'Eivissa i Formentera, ja que els infants (i les mestres) vàrem gaudir molt!!!

ENHORABONA, sou uns grans artistes!

Salutacions,

Conchi, tutora de la classe dels Pingüins de 5 anys.

Celebram sant Iker.

Hola famílies!
El passat divendres, 31 de Maig, va ésser Sant Iker.
La seva família ens va portar refrigeris i "patatilles" i ho vàrem celebrar tots junts!
Aquí teniu algunes fotos del moment:


Salutacions i per molts anys Iker!!

Conchi, tutora de la classe dels Pingüins de 5 anys.

Els números de la vida de Julian.

Hola famílies!

La setmana passada, el protagonista del Racó dels Números va ser en Julian. Vàrem informar a la família de la importància d'aquest quadernet i de seguida es varen mostrar molt predisposats i il·lusionats en la seva elaboració.

En una tarda, varen veure i realitzar el quadernet de Julian, quina feineda! Aquí teniu algunes fotos del moment de l'exposició:


Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

Salutacions! Conchi, tutora de la classe dels Pingüins de 5 anys.