Pàgines

29 de maig del 2013

RESUM I FOTOS ACAMPADA!

Hola families! 


Volem compartir amb vosaltres totes les fotos que vàrem fer durant l'acampada dels dies 23 i 24 de maig. 

Com ja sabeu, vàren ser dos dies molt intensos en els que ho vàrem passar beníssim! Ens va encantar viure tots junts moments molt diversos que no estam acostumats a compartir com són el dinar i el sopar, la dutxa, el despertar... Va ser tota una experiència! 

Les mestres intentàrem inmortalitzar tots aquests moments i ens hem encarregat d'organitzar la gran quantitat de fotos en diferents carpetes o àlbums, que podeu trobar al nostre picasa i al picasa on pengen les fotos de la classe dels dofins

Esperam que les fotos us agradin molt i us serveixin per complementar totes les explicacions que heu rebut durant aquests dies sobre l'acampada. 

Des d'aquí us volem donar les gràcies per la vostra confiança!  Ha estat un autèntic plaer compartir aquesta experiència amb els petits i grans que ens han acompanyat.

Salutacions,

Conchi, tutora de la classe dels Pingüins de 5 anys.

CERIMÒNIA FINAL DE NATACIÓ.

Hola famílies!

Com ja sabeu, ahir va ser el darrer dia d'aquest curs que vàrem anar a nedar a la piscina.

Els monitors i monitores ens varen preparar una petita cerimònia de cloenda, allà on ens van entregar un diploma a cada un. A més, algunes famílies ens varen donar la idea de fer també entrega de medalles i ens va semblar molt bona proposta. Els infants varen sortir molt il·lusionats!

Va ser un moment molt gratificant pels infants, que estaven molt contents de veure que hi havia entre el públic la gran majoria de les famílies. Moltes gràcies per la vostra gran participació!!!

Us adjunt algunes fotos del moment:




Sé que vosaltres en vareu fer més i també vareu gravar en vídeo, si voleu que les compartim aquí per a tots les poguem tenir, me les podeu enviar a la següent direcció de correu electrònic: cancantopromocio10@gmail.com Així, si me mandau les fotos i/o els videos jo me'n encarregaré de pujar-les a les que ja tenim i tots les podrem veure. També me les podeu deixar a partir de demà en un pen drive.

Moltes gràcies per tot!

Salutacions,

Conchi, tutora dels Pingüins de 5 anys.

28 de maig del 2013

Les lletres de la vida de Badr.

Hola famílies!
Avui en Badr ens ha mostrat el Quadernet de les Lletres de la seva vida, amb l'ajuda de na Rosa. Ha estat una estoneta molt entretinguda i en Badr ha gudit d'explicar tot el que ha fet amb l'ajuda de la seva família.
Aquí teniu algunes fotos del moment de l'exposició:

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!
Salutacions,
Conchi i Rosa, classe dels Pingüins de 5 anys.

26 de maig del 2013

Teresetes: Bum, bum, ring, ring!!!

Hola families!

El passat dimecres matí, tots els nens i nenes d'infantil, vàrem poder guadir d'un teatre de titelles a la biblioteca de l'escola.

L'obra s'anomenava "Bum bum ring ring" i els seus protagonistes eren diversos titelles que ens féren passar una molt bona estona: un mag, un conill, una granota, un ratolí... Vàrem riure molt i, fins i tot, ens vam inventar una cançó amb els titelles! Ens va agradar moltíssim!

 Aquí us deixam algunes fotos que férem durant la representació:

 A més, us mostram un resum en el següent vídeo, esperam que us agradi!


 Salutacions,

 Conchi, tutora de la classe dels Pingüins de 5 anys.

22 de maig del 2013

Les lletres de la vida de Olivia.

Hola famílies! Aquesta setmana la protagonista del Racó de les Lletres ha estat na Olivia. Com ahir no va venir, hem aprofitat una estoneta d'avui per exposar i mirar el Quadernet. Ho ha fet molt bé i amb molta il·lusió, amb l'ajuda de la seva família. Aquí teniu algunes fotos del moment de l'exposició: Salutacions! Conchi, tutora de la classe dels Pingüins de 5 anys.

18 de maig del 2013

Els números de la vida de Salma.

Hola famílies!
Aquesta setmana, hem duit a terme el racó de números doblement, ja que també hem vist el quadernet de na Salma.
Na Salma, ens ha exposat el quadernet amb molta il·lusió; a més, l'hem pogut conèixer un poquet més.
Aquí teniu algunes fotos del moment:

Salutacions i bon cap de setmana!
Conchi, tutora de la classe dels Pingüins de 5 anys.

17 de maig del 2013

Experimentam amb els colors de Joan Miró.


Hola famílies!
Aquesta setmana, hem experimentant lliurement amb els colors preferits de l'artista Joan Miró. Voleu veure un fragment de la conversa?

Aquests són els colors triats i comentaris dels infants després de realitzar l’activitat:

Inés: Verd i vermell.

He mesclat verd i vermell amb les mans i m’ha sortit un  color verd molt fort.

Desprès he fet cors de colors una cara, un arc de sant Martí i la bandera d’Espanya amb els colors de fusta, sense mesclar cap.

Julian: Verd i taronja.

He mesclat dos colors amb les mans i m’ha sortit un color verd més obscur. I he dibuixat flors al voltant.

Olivia: Groc i vermell.

Al mesclar els colors amb les mans ha sortit el color taronja. També he dibuixat cors, castells un arc de sant Martí i estrelles amb els colors de fusta i mesclant el blau i el negre m’ha sortit negre...

Patri: Clar... el negre és més fosc!

Badr:Verd i vermell.

Al mesclar els colors amb les mans ha sortit un color nou, el marró. Després he dibuixat pluja de nit per a que les plantes puguin créixer.

Patri: Verd i vermell.

Quan he mesclat la pintura amb les mans m’ha sortit el color marró i després he fet un monstre amb els colors de fusta i he mesclat el blau i el rosa i m’ha sortit de color lila! També he fet dues flors de cors.

Alex: Blau i verd.

Mesclant la pintura m’ha sortit un altre color més fosc i pareixia com verd.  I amb les pintures de fusta he fet estrelles i també un cor.

Gael: Groc i verd.

He fet una lluna i fent la mescla  amb pintura m’ha sortit el color verd però més claret.

Pablo: Blau i taronja.

Al mesclar els colors amb les mans m’han sortit diferents colors, havia blau, verd i un poc de marró. I he decorat el quadre amb flors i cors de colors de fusta.

Marwa Ch.:Rosa i vermell.

Quan he mesclat la pintura ha sortit el color vermell però una mica més clar. I amb els colors de fusta he dibuixat una nina, flors, una lluna i cors.

Fran: Vermell i blau.

He mesclat el vermell i el blau i m’ha sortit el color lila! I amb els colors de fusta he fet moltes coses... un vaixell, un tauró, un Pokemon fent caca, un drac amb una casa al cap, un mag disfressat de vampir amb ulleres, una ona gegant...

Salma: Rosa i vermell.

Mesclant els colors m’ha sortit vermell i he decorat el quadre amb una lluna, flors, cors, estrelles i una papallona.

Leo à Blau i Verd.

Quan he mesclat els colors m’ha sortit un color verd més fosc i, quan he xocat les mans amb en Alexandru, ens han quedat les mas de color marró. Després he fet un arc de Sant Martí i damunt al meu cosí amb dues estrelles.

Marwa A.: Vermell i groc.

Mesclant els colors amb les mans m’ha sortit un nou color, el taronja. I després he decorat el quadre amb colors de fusta, he fet una papallona de colors, una lluna, dues estrelles i un cor de colors i un altre de color taronja.

Omniya: Rosa i groc.

Quan he mesclat la pintura amb les mans i la he plasmat al quadre, m’ha sortit el color taronja.

I he decorat el quadre amb els colors de fusta, he fet una reina amb la corona, estrelles, flors i cors.

Aaron: Verd i groc.

He mesclat el color verd i el groc i ha sortit un color groc més clar. He decorat el quadre amb color groc de fusta.

David: Groc i taronja.

Mesclant la pintura m’ha sortit el color taronja però més claret. I he decorat el quadre amb els colors de Joan Miró i he dibuixat una espasa gegant.

Dana: Taronja i Rosa.

Quan he mesclat els colors, m’ha sortit un de nou, el vermell. I crec que decorant el quadre amb els colors de fusta, m’han sortit colors nous.

Jairo: Vermell i taronja.

He mesclat el color taronja i el vermell i m’ha sortit un taronja més fort, quasi vermell! Després he pintat el quadre amb els colors de fusta, amb els colors de Joan Miró.

Salman: Taronja i groc.

Mesclant els colors amb les mans m’ha sortit un color taronja més claret. I he decorat el quadre amb estrelles de Joan Miró i un vaixell, tot ple de colors i ratlles.

Alexandru: Blau i taronja.

Amb els colors que he mesclat amb les mans m’ha sortit el color marró i després he decorat la fulla amb una pilota vermella, flors i ratlles de colors.

Va ser una sessió molt profitosa!
Aquí teniu algunes fotos del moment:




Salutacions,
Conchi i Rosa, classe dels Pingüins de 5 anys.

QUIN DELIBAT!

LA PASSADA CLASSE DE MÚSICA VAREM TINDRE UNA SORPRESA; LA MESTRA ROSA ENS VA DUR UN CD D'UN GRUP EIVISSENC QUE ES DIU "QUIN DELIBAT". VAM ESCOLTAR LA CANÇÓ "NEMUN  DE FESTA", I VAM PODER CANTAR I BALLAR.A MÉS A MÉS, TAMBÉ ENS VA ENSENYAR EN LA PISSARRA DIGITAL COM S'ESCOLTAVA LA MÚSICA ABANS; VAM PODER VEURE FOTOS DE DISCS DE VINIL, TOCADISCOS, GRAMÒFONS ... DELS QUE QUASI NO HI QUEDEN! VA ESSER MOLT INTERESSANT I DIVERTIT.

16 de maig del 2013

Els números de la vida de Jairo.

Hola famílies!
Aquesta setmana el protagonista del Racó dels Números ha estat Jairo. Ens ha mostrat i exposat molt bé el quadernet, que ha elaborat amb molta il·lusió. L'hem pogut conèixer un poquet més i hem parlat de tots els números que ha pintat i que ha retallat i aferrat.

Aquí teniu algunes fotos del moment: Salutacions! Conchi, tutora de la classe dels Pingüins de 5 anys.

12 de maig del 2013

Aniversari Salman, 6 anys.

Bon dia famílies!
Divendres vàrem celebrar l'aniversari de Salman, que ja té 6 anys!
Aquí teniu algunes fotos del moment de la celebració:


 Moltes gràcies a la família, per la seva col·laboració, la tarta era boníssima!

 Salutacions,
Conchi, tutora de la classe dels Pingüins de 5 anys.

8 de maig del 2013

Una nova forma de fer mates!

Hola famílies!

Avui hem presentat a la nostra classe una nova sorpresa:

Una "màquina" per fer operacions matemàtiques!


La veritat és que ha despertat molt d'interès entre nosaltres i ens ha servit per continuar treballant els conceptes numèrics de quantitat, agrupament, recompte, suma, els signes, els números, les unitats, les desenes...

Hem pogut manilupar i fer recompte de bolletes de colors, d'una manera molt atractiva.

A més, hem estampat operacions matemàtiques amb segells i tinta. Ha estat molt engrescador i ens ho hem passat d'allò més bé manipulant i aprenent mates!

Aquí teniu algunes fotos del moment:

La nostra màquina d'operacions matemàtiques formarà part del racó dels números i continuarem treballant amb ella, ja que ens ha encantat!


Moltes gràcies a na Rosa per la seva gran idea, molt bona feina! Ens encanta!

Salutacions,
Conchi, tutora de la classe dels Pingüins de 5 anys.


7 de maig del 2013

Les lletres de la vida de na Irene.

Hola famílies!

Avui, la protagonista del Racó de les Lletres, junt amb en Cotonet, ha estat na Irene.

 Na Irene ens ha exposat el Quadernet Viatger, que ha fet molt elaborat i original, amb l'ajuda de la seva família. Ha gaudit de contar-nos com ho havia fet i què ha decidit posar-hi.

L'hem coneguda una miqueta més. Aquí teniu algunes fotos del moment:

 Moltes gràcies a la seva família per la bona col·laboració!!

Salutacions,

Conchi, tutora de la classe dels Pingüins de 5 anys.

5 de maig del 2013

Moltes felicitats mares!

Bon dia famílies!


Avui, aprofitant que és el Dia de la Mare, us felicitam des del nostre Bloc. De quina millor manera? Doncs mostrant-vos el procés d'elaboració dels vostres regalets, fets amb molta il·lusió i amor per a vosaltres!


Esperam que us hagin agradat els nostres ventalls inspirats en Joan Miró i decorats amb molt de "carinyo".
Salutacions i besadetes,



Conchi, tutora de la classe dels Pingüins de 5 anys.

Els números de la vida de Olivia i Dana II.

Hola famílies!
La setmana passada vàrem tenir dues protagonistes del moment del Racó de Números.
En primer lloc, Olivia ens va exposar el quadernet dels números. La vàrem poder conèixer una miqueta més. Aquí teniu algunes fotos, que valen més que mil paraules:


A més, na Dana ens va dur completats els fulls que li faltaven de la seva part del quadernet.
També, com cada setmana, vàrem aprofitar per comparar mesures, pesos i fins i tot fixar-nos en les noves dents que ens han caigut.

Moltes gràcies a les famílies per fer possible aquest moment tan enriquidor! Ja gairebé totes heu participat i els infants estan molt contents!!

Salutacions,
Conchi, tutora de la classe dels Pingüins de 5 anys.

2 de maig del 2013

Cançó de Primavera i Sant Jordi.

Hola famílies! Voleu veure un fragment de les noves cançons que hem après en relació a la primavera i Sant Jordi?


 Esperam que en gaudiu tant com nosaltres!


 Salutacions,


Conchi, tutora de la classe dels Pingüins de 5 anys.