Pàgines

22 de gener del 2013

QUANTES DENTS T'HAN CAIGUT?

Hola families!

Darrerament han començat a caure moltes dents a alguns nens i nenes de la nostra classe. Ens ho han contat molt contents i a tots ens ha fet molta il·lusió!

Per aquest motiu hem decidit elaborar i penjar un nou plafó a la nostra classe anomenat: "Quantes dents ens han caigut?" Aquest, ens servirà per dur un registre conjunt que marqui quantes dents ens han caigut a cadascun de nosaltres; d'aquesta manera, podrem practicar els números, el recompte (sumes i restes) de petites quantitats d'una forma motivadora.

Avui hem començat a emplenar-lo a partir de les dents que ja ens han caigut i hem descobert que hi ha 15 infants als qui no se'ls ha caigut cap dents. Als altres nou, se'ns han caigut entre 1 i 5.


A mida que ens caiguin més dents, ho anirem marcant a aquest plafó i continuarem amb els recomptes!

Esperam que us agradi aquesta nova iniciativa per aprendre "mates"!

 Salutacions, Conchi, tutora de la classe dels Pingüins de 5 anys.

2 comentaris:

  1. HOLA CONCHI A GAEL SE LE HAN CAIDO 2 DIENTES QUE BUENA IDEA ME ENCANTA !!!BESITOSSS ANDREA.

    ResponElimina
  2. Sí! Fijaros en la segunda foto, en la que sale el mural, tiene su diente en el número 2! Lo iremos actualizando día a día, revisando los dientes que se van cayendo! jejeje Les ha gustado mucho la idea, están muy ilusionados con la caída de los dientes... Hay que aprovechar sus ilusiones y motivación ;)
    Gracias, besitos! Conchi.

    ResponElimina