Pàgines

25 de setembre del 2012

Dues noves activitats de Números i lletres en col·laboració amb les famílies.


ELS NÚMEROS DE LA VIDA” I “LES LLETRES DE LA VIDA”, SÓN DUES NOVES ACTIVITATS PARAL·LELES QUE REALITZAREM CADA SETMANA A PARTIR DEL MES D'OCTUBRE I FINS A FINALS DE CURS, DONANT CONTINUITAT AL “QUADERNET VIATGER” QUE VÀREM REALITZAR EL CURS PASSAT.

  • EN QUE CONSISTEIX? A CLASSE HEM PREPARAT DOS QUADERNS DE FUNDES AMB UNA PLANTILLA PER A CADA NIN I NINA; CADA DIMECRES, UN DELS VOSTRES FILLS ES DURÀ UN D'AQUESTS QUADERNETS (UNA SETMANA EL DE LLETRES I UNA ALTRA SETMANA EL DE NÚMEROS).

AMB LA VOSTRA AJUDA, CADA INFANT EMPLENARÀ A CASA L’ESPAI AMB ELS SEUS NÚMEROS I LLETRES, DEIXANT OBERTA LA PORTA A LA IMAGINACIÓ. PER EXEMPLE, HO PODEM FER LLIUREMENT AMB: FOTOS, COLLAGES, RETALLS DE REVISTES... SEMPRE RESPECTANT LA PLANTILLA DONADA, PERÒ INTENTANT QUE QUEDI ATRACTIU I MOLT VISUAL PER A L'APRENENTATGE DELS INFANTS. LLAVORS A CLASSE, HO EXPOSAREM I TOTS PODREM VEURE ELS DE TOTS.

  • QUAN COMENÇAM? JA TENIU A LA VOSTRA DISPOSICIÓ EL CALENDARI EN QUE US PODEU DUR PARAL·LELAMENT ELS QUADERNETS A CASA, PER ELABORAR-HO. US PODEU APUNTAR A LA PORTA DE VIDRE DE L’ENTRADA, INTENTANT TRIAR SETMANES DIFERENTS PER A QUE ES FACI MÉS MOTIVADOR PELS INFANTS. S’HA DE SEGUIR EL CALENDARI ESTRICTAMENT PER A QUÈ TOTS I TOTES HI POGUEM PARTICIPAR.

TAMBÉ PODREU VEURE LES NOVETATS ENVERS AQUESTA ACTIVITAT AQUÍ, AL NOSTRE BLOG D’AULA: http://cancantopromocio10.blogspot.com.es ON SETMANALMENT HI ANIREM PENJANT LES VOSTRES PRODUCCIONS.

COM JA SABEU, TENIU EN COMPTE QUE HEM DE TENIR MOLTA CURA DELS QUADERNETS, JA QUE ANIRAN A TOTES LES CASES I HEM D’EVITAR QUE ES FASSIN MALBÉ. ÉS UNA TASCA QUE ANIREM ELABORANT ENTRE TOTS. A MÉS, SERÀ UN BON RECORD QUE QUEDARÀ A L’ESCOLA CURS RERE CURS, A LA BIBLIOTECA D’AULA, (COM JA HI ÉS EL QUADERNET QUE VÀREM ELABORAR EL CURS PASSAT I QUE ENS ENCANTA MIRAR!).

  • L’OBJECTIU D’AQUESTA ACTIVITAT ÉS FOMENTAR LA BONA RELACIÓ ESCOLA-FAMÍLIA I EL SENTIMENT DE PERTINENÇA AL GRUP. ÉS UNA FORMA DE CONÈIXER-NOS MILLOR ENTRE TOTS A TRAVÉS DEL MÓN DE LES LLETRES I ELS NÚMEROS, POTENCIANT CONJUNTAMENT L'APRENENTATGE DE LA LECTURA, L'ESCRIPTURA I L'EXPRESSIÓ DELS INFANTS, AIXÍ QUE ESTAU TOTS CONVIDATS A PARTICIPAR-HI!
MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ.
ESPERAM QUE US AGRADIN I QUE GAUDIU D’AQUESTES ACTIVITATS EN FAMÍLIA!
Conchi, tutora de la classe de 5 anys.

24 de setembre del 2012

TREBALLAM EL RECICLATGE!

Hola famílies!
 Donant continuïtat a tot allò que vàrem treballar el curs passat envers la importància del reciclatge, avui hem tornat a organitzar els contenidors de la nostra nova classe. Hem reflexionat sobre ells, construint el nostre racó de l'espai verd entre tots.
Hem refet la classificació de forma molt visual a través de làmines amb els cartells de cada contenidor, amb els colors corresponents, i també a través d'imatges.  Així, hem potenciat també la lectura i l'expressió oral de tots i totes.

 Finalment, hem fet aquesta feineta, colorejant cada contenidor del color corresponent:
Esperam que a casa en doneu continuïtat!
Salutacions,
Conchi, tutora de la classe de 5 anys.

21 de setembre del 2012

Feim nostra la nova classe.

Hola famílies! Com ja sabeu, aquests dies hem estat "fent nostra" la nova aula i els espais comuns. Aquí us feim un resum d'algunes de les activitats que hem duit a terme:
-Hem parlat sobre les normes de convivència i hem elaborat un llistat de les coses que podem i no podem fer a l'escola.
- Hem reflexionat sobre els mesos i els dies en què feim cada un de nosaltres l'aniversari, per elaborar entre tots el nostre tren dels aniversaris.
- Hem personalitzat els nostres penjadors, allà on penjam cada dia la motxilla, la bata i les jaquetes. Bon cap de setmana a tots i totes! Conchi, tutora de la classe de 5 anys.

20 de setembre del 2012

EXPOSAM QUE HEM FET DURANT L'ESTIU!

Hola famílies!
Aquests primers dies ens hem estat adaptant a la nostra nova classe de 5 anys i, entre d'altres coses, hem fet moltes converses sobre què hem fet durant l'estiu.
Ens ha vengut molt bé la vostra ajuda, ja que la gran majoria ens heu aportat fotos i materials diversos de l'estiu, que han ajudat a què els infants hagin pogut contar què han fet.
A la nostrra classe, hem construit un plafó amb totes les fotos i escrits que ens heu aportat. A més, també hi hem dedicat un espai a mena de raconet amb tot el material que ens heu aportat.
Aquí teniu les fotos dels moments i dels espais:

Moltes gràcies per la vostra col·laboració, ha estat un èxit!!!!!
Conchi, tutora de la classe de 5 anys.

16 de setembre del 2012

Què hem fet durant l'estiu?

Hola famílies!

Aquests primers dies de tornada a l'escola els hem dedicat, sobretot, a parlar moltíssim a través d'assemblees.

Tots teníem moltes ganes de retrobar-nos i hi ha hagut moltes coses que contar!  Ens ha agradat molt explicar als companys com hem passat aquests mesos d'estiu; alguns hem viatjat, d'altres hem anat a la platja i a la piscina, alguns hem fet activitats diverses jugar amb la família a casa, jugar amb els nostres amics, cosins, germans... Tots ho hem passat d'allò més bé i hem aprofitat aquests mesos de descans. 

Per continuar amb aquest tema, necessitam que demà dilluns ens faceu arribar alguna foto, objecte, dibuix, postal... Que representi alguna de les coses que hem fet aquest estiu.

Moltes gràcies per la vostra participació!
 Conchi, tutora de la classe de 5 anys.

13 de setembre del 2012

INFORMACIÓ REUNIÓ AMB LES FAMÍLIES

Hola famílies!
Tal i com vos he comentat aquest matí, us adjunt la presentació-resum de la reunió d'avui i el tríptic.
Esper que us siguin d'utilitat.
Fins demà!
Conchi, tutora de la classe de 5 anys.

11 de setembre del 2012

BENVINGUTS AL CURS 2012-13!














Hola famílies!
Amb aquesta entrada donam per inaugurat el nou curs i el nou Bloc de la classe de 5 anys!
Com veis, aquest Bloc, us acompanyarà any rere any, ja que ens hem traslladat a aquest nou espai
D'aquesta manera, podrem recollir tots els esdeveniments de la promoció que va començar a l'escola el curs 2010-11 i que ara ja cursarà el darrer any d'educació infantil.
Esperam la vostra participació!
Salutacions,
Conchi, tutora de la classe de 5 anys.